Monday, October 31, 2011

Hijab: Macam Cendawan Tumbuh Lepas Hujan


Hiaz boutique

Hello dan assalamualaikum semua....
hopefully korang sihat-sihat sejahtera yer...
Cuaca sekarang nie asyik hujan jer kan...tapi bersyukurla...kalau tak hujan nanti..kemarau la pulak..yer tak..
actually minggu nie sepatutnya my BFF akan melangsungkan pertungannya...
so, tertunggu jugak la message atau call dari dia...
dijemput ker idak...tak pe lah..kalau dijemput kita datang..kalau tak dijemput...senyap aje lah...
yang pasti..after diorang kawin...jadi sepupu sendiri...heee..
sambil-sambil tengok email nie...
terjah la beberapa blog seta ruangan "muka buku"
wah...rambang mata la pulak tengok...baju-baju, tudung yang dijual secara on9..
itu cantik..ini cantik...pilih jer ikut suka...
pergh...cume ada duit dengan idak jer nak belinyer...hehe
sejak setahun 2 nie..memang ramai la orang buka perniagaan secara on9...(semuanye muda2 belaka)
yang pasti...permintaan sentiasa ada...
so nak share same2 tempat yang sealu dikunjungi secara maya...
jom klik...




 






klik facebook Adriana.Abby hijab co sahaja ok..

then korang akan lihat contoh pashmina yang macam kat bawah nie...hehe(sebijik macam aku punyer)


atau klik terus kat facebook dia jer..yg acam kt bawah niee...heee


and last sekali


yang nie aku paling suke sebab semuanya latest2...tempat lain belum kuar lagi..dia dah jual...haha...
okey la...nak tidur dah...so...bagi yang memang suke bergaya tu..boleh la singgah kat sini yer..
(actually aku pun jarang beli on9..ske view2 dulu then terus beli direct kat kedai...hehe..)

p/s: kalau perniagaan yang berasaskan "dropship" untungnya banyak tapi harga barang lagi mahal dari peniaga asal...diorang just letak jer gambar tampa keluarkan sebarang modal...kiranya tolong promote jer...hehe then, mana-mana perniagaan secara on9 memang mahal berbanding beli direct dikedai...ye la...mana ade orang jual barang tak nak untung...aku pun nak...hehe...then kos barang untuk pos pun dah semakin naik..sume tue perlu diambil kira ok...apepun...barang yang dijual..semua memang cantik..ini hanyalah suggestion tempat yang korang untuk membeli secara on9 k..(terutama bagi mereka yang sentiasa sibuk, dan berada di kawasan luar bandar atau pedalaman..huhu...luar bandar ada internet memang hebat...)

5 comments:

Eza Zularyeza said...
This comment has been removed by the author.
Eza Zularyeza said...

kadang2 terasa mcm ketinggalan je kalo xpakai shawl terlatest kn..dlu2 mn de cm tu.dlu tudung bawal je pn ok

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai selalu tunggu blk mesia br borong
nk pos sehelai shawl pow mahai sini
mmg ketinggalan la ngeee

Ana Ghazali said...

eza zularyeza:hehe..betul2...nak tak nak mesti ade sekurangnyer beberapa helai kan..hee

Ana Ghazali said...

lady ayu:ooo yeker...pos kesana mhal ea...hehe tunggu balik raya la kalu macam tue yer...