Friday, November 18, 2011

Gambar: Kamera Filem Masih Tidak Dilupakan

Assalamualaikum...
Hai everyone...hari nie malas nak tulis panang berjela-jela yang merapu meraban...
memandangkan kesihatan masih lagi tidak mengizinkan dari segi jasmani dan emosi, 
so just  tengok2 jer la gambar yang baru diambil minggu lepas okey...
nak tau...cantik ker tak aku edit...heee




Pernah nampak? pernah ada? ok, tapi lain jenama kan...
Kamera filem macam nie masih lagi banyak dijual kat kedai-kedai lagi...
Cantikkan..nampak ringan tapi berat...sama berat dengan DSLR yang korang pakai tu...



p/s: lagi senang pakai kamera digital..nak bawa kemana-mana pun senang...ringan pun ringan...boleh rakam video+ suara...boleh amik gambar..janji korang pandai pilih dan tawar harga masa beli tue yer...sekian, wassalam.

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wah teringat camera zaman dulu kala but yg ai nampak cantek lagik....ituew la pasal ai yg ada DSRL bila beli tapi malas nk bawa kuar sebab besar dan berat last2 guna camera hp jer

Ana Ghazali said...

hehe..nie y jeles dgn lady ayu nie..camera lg cantik..hehe..

El-Janna said...

kalau skrg pakai ade org gelak x??

Ana Ghazali said...

hehe..ntahla...mcm takda org pkai dah..tapi yang pasti...klu cuci lg mhal...sbb sume gne dgital skrg nie...